Behandeling

Tijdens een behandeling (met als uitgangspunt Reiki volgens de Usuï methode) zijn we samen in het Hier en Nu. De Reiki stroomt door mij uit mijn handen door je heen. En we luisteren naar je lichaam; nieuwe energie binnenlaten, oude energie weg doen. We laten het gebeuren...Hier en Nu…niet meer…niet minder…

Praktijkbehandeling

Cliënten krijgen onvoorwaardelijke aandacht in een ontspannen, rustige, schone ruimte. Liggend (alleen de schoenen gaan uit) op een behandeltafel wordt in stilte door handoplegging energie gegeven aan de cliënt, die gevoeld wordt in de vorm van bijvoorbeeld warmte. Gebruik makend van natuurlijke oliën worden hoofd en handen en/of voeten licht aangeraakt en/of gemasseerd. Alles om de energiestroom in de mens op gang te brengen. Cliënten worden zich bewust van blokkades in hun lichaam (stijve spieren, gespannen rug, onderbuik, voorhoofd, pijn in benen). Er treedt een bewustwording op van de ademhaling en steeds meer van het lichaam. Ook de geur van bijbehorende wierook kan eventueel daarbij de energiestroom activeren.
Er wordt gewerkt in stilte. Er mag gesproken worden, tenzij het geen afleiding is van het daadwerkelijk voelen en erkennen van wat het lichaam en de geest je willen zeggen.

Reiki op afstand

Dit is een wonderlijke vorm van Reiki ontvangen, die je echt moet ervaren om te weten dat het werkt. We bepalen samen het tijdstip en dan geef ik je op afstand een behandeling, die ongeveer 20 minuten duurt. Deze behandeling kan heel goed worden toegepast als er sprake is van een acute aandoening, zoals allergieaanval, ongeluk, als er letterlijk te veel afstand is om regelmatig bij elkaar te komen. Of als iemand niet in staat is naar de praktijk toe te kunnen in verband met lichamelijke of andere beperkingen.

 

Terug naar aanbod

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
E-mailadres:
Onderwerp:
Vraag of bericht:
ivm anti-spam: Hoeveel handen heeft een mens?