Ervaringen van cliënten

"Even laten weten... Na 1 keer bij jou al n andere B... Verbluffend om te zien... Heel open, enorm contact maken, geen structuur meer zoeken in andere omgeving maar gelijk oke, intens oogcontact met hem.. Mooi! Dank je! Tot volgende week!" (moeder over zoontje van twee)

"Dank je wel voor de prachtige behandeling van zojuist en de vrij gekomen inzichten. Ik ben er enorm blij mee en voel dat er veel positiefs in gang is gezet en dat ik veel meer in mijn kracht sta "

“Dat was weer heel bijzonder vorige week, jij hebt toch echt een gave! Het slot van een week waarin dingen in elkaar pasten en helder werden. De sollicitatie vrijdag ging wel goed, redelijk relaxed. Vergat wel een aantal belangrijke positieve kwaliteiten van mezelf te noemen. Mijn persoonlijke ruimte bleef redelijk intact, alleen is het in zo’n gesprek wel moeilijk om je er bewust van te blijven. Zou jij mij de tekst die je aan me voorlas kunnen mailen, ik weet nog wel de belangrijkste zinnen maar niet alles. Kan ik hem boven mijn bed hangen  

“Saskia,

Tja, het was een bijzondere ervaring. Ik kwam totaal ontspannen thuis. Heel relaxed. Mijn lijf voelde zwaar en licht tegelijk. Er werd thuis naar me gekeken en verbaasd gevraagd wat je met me had gedaan. Mijn gezicht zag er licht uit, minder rimpels en mijn stem klonk lager. Rustig. De volgende dag heb ik heel enthousiast mijn ervaringen verteld aan vrienden en bekenden. Je hebt me een paar keer geraakt met je woorden. Vooral die van de “opperste staat van paraatheid” (….) en dat ik dus grotere stappen kan zetten. Ik herken het wel en weet nog even niet wat en hoe ik dat in de praktijk moet vertalen (…)”

"Ja, ik ben goed bij mezelf kunnen blijven. Het gesprek heb ik kunnen voeren zoals ik het wilde. Natuurlijk weet ik niet of het door de reiki komt : in ieder geval heb ik de nacht ervoor heel goed geslapen. Dat was opvallend want normaal gesproken zou ik toch wel hebben liggen piekeren…

“Wat voelde ik me goed gister! Heb vannacht dan ook heerlijk geslapen en ook uitgeslapen!!”

"Beste allemaal,
Toen ik Saskia op een reünie tegenkwam en ze vertelde over haar reiki-praktijk, raakten we daarover aan de praat. Reiki was voor mij iets onbekends. Saskia vertelde over energiebanen in balans brengen en dat klonk wel interessant. Dus heb ik een afspraak gemaakt. Er zijn ook wat frappante zaken gebeurd die avond. Ten eerste voelde ik eerst warmte stromen, zonder dat Sas me aanraakte, daarna voelde ik tintelingen door mijn ledematen gaan. Over mijn ledematen kwam ook nog iets aparts. Sas vroeg zich af, waarom ik zo slecht voor mijn rechterarm zorgde, alsof die niet mee mocht doen. Ik kon helemaal niets met die opmerking, hoewel die arm bleef tintelen. En toen viel een dag later mijn blik op de foto’s van mijn overleden vader. Mijn vader had maar één arm, hij miste zijn rechterarm. Toch wel heel bijzonder. Ik denk hier nog wel vaak aan.”

“Hallo lieve Saskia,
Was een mooie ervaring je behandeling. Wil je laten weten wat de behandeling met me gedaan heeft. Allerbelangrijkst vond ik de open liefdevolle en aandachtige benadering. Voelde me meteen thuis en zeer welkom. De woorden nieuw en jong zijn zeer van toepassing op de fase waar ik nu in zit. Dat de energie nu weer mag doorstromen voelt heerlijk. Ik heb weer vele frisse ideeën en ook de zelfstandigheid is een punt. Zelfstandigheid staat voor mij ook voor vrijheid en samenwerken kan alleen vanuit vrijheid. Ik heb weer enkele stappen gezet en ga in de vakantie lekker aan mijn boek werken.

Dank je wel, je bent een warme, liefdevolle, inspirerende en vooral wijze vrouw"

“Hi Saskia,
ik wil bij deze bedanken voor je steun en kracht. We hebben zware weken achter de rug draai nu op automatische piloot zeg maar toe aan vakantie! ….. Wilde je ff op de hoogte brengen hoe het gaat. Dikke knuffel” 

"Hoi Saskia het was n heel ontspannen ervaring heel relaxed en zeker niet eng alles er om heen heel fijn. Succes verder je doet het goed. Tot gauw groeten."

"Jouw mini-reikibehandeling etc. heeft volgens mij wel weer iets in gang gezet. Mijn been ziet er beter uit ... momenteel heb ik fysiotherapie. Weet nog niet goed wat mijn volgende stappen zullen zijn ik weet wel dat het niet zomaar over gaat" (vrouw, 50-55 jaar)

"Hoi hoi, Ik vond het ook weer superfijn! Was heerlijk ontspannen nadat ik bij je wegging, ik bleef maar geeuwen in de auto hihi."

“Na een periode van opgebrand te zijn heb jij met je bijzondere gave mij weer energie gegeven. Het zijn bijzondere spirituele ervaringen die ik bij je mag ervaren. Sommige ervaringen hebben ons beiden verrast en verbaasd. Je oprechtheid en bijzonderheid hebben me diep getroffen. Dank je voor al dat moois. Tot gauw . Ik kijk er weer naar uit.
Veel liefs, groet G."

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
E-mailadres:
Onderwerp:
Vraag of bericht:
ivm anti-spam: Hoeveel handen heeft een mens?